Auktions nyt

Bruun Rasmussen har flyttet deres kommende net frimærkeauktion til den 28. marts. De skriver:

Glæd dig til årets første frimærkeauktion!

Hos Bruun Rasmussen har vi rykket årets første frimærkeauktion som følge af myndighedernes udmeldinger omkring coronasituationen.

Frimærkeauktionen bliver derfor afholdt søndag den 28. marts kl. 18 bruun-rasmussen.dk Du er velkommen til forinden at komme forbi eftersynet den 25.-26. marts på Baltikavej 10 i Københavns Nordhavn.

NB: Disse datoer er naturligvis med forbehold for ændringer, der måtte komme som følge af eventuelle nye retningslinjer fra myndighederne. Vi vil her i nyhedsbrevet holde dig opdateret.

Vi har allerede fået indleveret nok materiale til den kommende auktion, men ønsker du en vurdering med henblik på et salg på en kommende frimærkeauktion, er du velkommen til at kontakte os.

Vi holder åbent i alle vores afdelinger ud fra en ”drive in”-model, hvilket betyder, at vores eksperter er trukket i vintertøjet og møder dig på parkeringspladsen foran afdelingen. Du kan også benytte vores onlinevurderingbruun-rasmussen.dk

Vi står som altid klar til at hjælpe dig, uanset om du er på udkig efter et nyt klenodie til samlingen eller ønske at sælge dine frimærker på auktion!

Auktionshuset har net frimærkeauktion over nordiske rariteter & kvalitetsobjekter den 14. februar med mange flotte danske forsendelser. Til auktionen er der lavet et online katalog, som kan ses på deres hjemmeside.

AUKTIONSHUSET

Auktionskatalog i pdf