Ringe Frimærkeklub, Pressemeddelse, Torsdag den 13. februar 2020

I dag er der kun 10 dage til at Ringe Frimærkeklub afholder udstillingen FYN2020 sammen med den årlige byttedag. Udstilling og byttedag finder sted søndag den 23. februar på Tingagerskolen, Østre Ringvej, i Ringe. Udstilling og byttedag er åben fra kl. 9,00 til kl. 15,00. Der er gratis entre. Udstillingen er en kategori “klubudstilling” under Dansk Filatelist Forbund og der vil derfor være bedømmelse ved forbundets dommere. Dommerne skal bedømme i alt 24 eksponater (samlinger), som dækker meget forskellige områder.
Der udstilles Grækenland, fugle, fynske brevsamlingssteder, Jernbanerne og deres postekspeditioner i Slesvig-Holsten & Lauenborg før 1864, posthistorie fra Kerteminde, postkort fra Ringe, Jesu liv, lære og forkyndelse ifølge de fire evangelier og Paulus, Carl Nielsen – fra fynsk bondedreng til international komponist, Langelandsbanen, Dybbøl Mølle Virtual Reality og meget andet – men det hele er bygget op omkring frimærker, breve og meget mere. Så der bliver rigtigt meget at komme og se på. Udstillerne kommer fra Aabenraa, Kolding, Hornslet, Odense, Kerteminde, Faaborg, Bolbro, Nyborg og Ringe.
Der er handlerstande, hvor de besøgende kan finde noget til egne samlinger og der er mulighed for at få en kop kaffe og lidt brød. FYN2020 er den ene af kun to udstillinger på Fyn i 2020, og den eneste, hvor der er mulighed for at kvalificere sig til den anden udstilling, som er den nationale udstilling i november i Nyborg.
Ringe Frimærkeklub fejrer til oktober måned sin 55 års fødselsdag og udstillingen er den første markering af dagen.
Inden udstillingen kan interesserede besøge os på klubbens næste mødeaften onsdag den 19. februar på Guldhøj, Floravej, hvor aftenens programpunkt er, at et medlem viser noget fra sin samling.
Se mere om udstillingen på www.FYN2020.dk og om klubben på www.RingeFrim.dk.
Vel mødt til store oplevelser!

den 13. februar 2020
Ringe Frimærkeklub, Kim Jensen, formand.